085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Hoe verbeteren lichtkoepels het woonklimaat?

Frisse lucht, natuurlijk licht en comfortabel wonen onder een plat dak. Met een lichtkoepel van LichtkoepelGigant haalt u kwaliteit, daglicht en optimale isolatie in huis. Maar een lichtkoepel zorgt óók voor een gunstiger woonklimaat.

Voordelen van daglicht

Scholen, zorginstellingen en kantoorpanden maken al jaren gebruik van lichtkoepels. Door de maatschappelijke trend om ‘groener’ te leven, zien we ook steeds vaker dat woningen gebruik maken van lichtkoepels. Niet gek, want het wordt steeds algemener bekend dat helder licht bijdraagt aan een goede gezondheid. Daglicht geeft ons:

  • Een helder contact met de omgeving
  • Ons dag- en nachtritme past zich natuurlijk aan aan de fluctuaties van daglicht
  • Daglicht geeft een besef van tijdsbeleving
  • Door (koel) daglicht worden wij alerter en actiever
  • Een betere kleurinterpretatie van het interieur

Onze lichtkoepels

Door bovenstaande voordelen van daglicht voor onze gezondheid en een gunstiger woonklimaat staan wij achter ons product. Lichtkoepels zijn een aanwinst voor ons welbevinden.

Bij LichtkoepelGigant zijn er diverse type lichtkoepels te verkrijgen. Een voorwaarde is wel dat uw woning over een plat dak moet beschikken. Vaak zien wij dat lichtkoepels geplaatst worden op een aan- of opbouw. Laat daglicht en frisse lucht binnen en zorg voor meer wooncomfort door onze daglichtoplossingen. Wij beschikken over de volgende soorten lichtkoepels:

  • Original lichtkoepels
  • Glazen lichtkoepels
  • Brandwerende lichtkoepels

Heeft u een hellend dak, maar heeft u wel de behoefte aan meer daglicht in huis? Wellicht is een daglichtbuis dan een goed idee.

Maatvoering van de lichtkoepel

Alle lichtkoepels zijn verkrijgbaar is diverse afmetingen en vormen. Zo beschikken wij over lichtkoepels met bolvormige vierkante, bolvormige ronde, bolvormige rechthoekige, piramidevormige vierkante en piramidevormige rechthoekige lichtkoepels. Heeft u een idee welke uitvoering lichtkoepel u op het oog heeft, maar twijfelt u over de maatvoering? Bel voor een daglichtadvies op maat. Onze hulpvaardige helpdeskmedewerkers laten u graag weten hoe u een weloverwogen keuze kunt maken voor een product uit ons assortiment op maat.