085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Hoe kan het ventilatieraam bediend worden?

Wat is er fijner dan een lichtkoepel waarbij het mogelijk is om de luchtkwaliteit te reguleren. Bij Lichtkoepelgigant kunt u een ventilatieraam aanschaffen. Een raam, dat op de dakopstand van uw lichtkoepel gemonteerd kan worden. Op deze manier voorziet uw ventilatieraam u van frisse lucht.

Diverse daglichtoplossingen

Wij van Lichtkoepelgigant geloven in frisse lucht. Dat is de reden dat wij naast

  • lichtkoepels met opstanden;
  • inbraakwerend lichtkoepels;
  • original lichtkoepels;
  • glazen lichtkoepels;
  • dakterrasentree;
  • daglichtbuizen;
  • ook een ventilatieraam verkopen.

Wilt u de constante luchtaanvoer vergroten of de ventilatie van uw huis verbeteren? Schaf dan een ventilatieraam aan. Een ventilatieraam zorgt ervoor dat u op een gebruiksvriendelijke manier de luchtkwaliteit kan reguleren. Om het ventilatieraam te installeren is het nodig dat u een lichtkoepel met acrylaat of polycarbonaat opstand aanschaft. Hierop kan vervolgens het ventilatieraam geïnstalleerd worden.

Ventilatieraam installeren op kunststof opstand

Het maakt voor een ventilatieraam niet uit of u een deze installeert op een opstand van acrylaat op polycarbonaat. Voor uzelf dient u na te gaan of u liever een lichtkoepel met kunststof opstand aanschaft dat uv-bestendig is en bovendien tien keer sterker dan glas – acrylaat – of dat u een opstand aanschaft dat de hoogste hardheid en slag- en krasvastigheid biedt – polycarbonaat.

Handmatig bedienen

Voor de nodige ventilatie past u een ventilatieraam toe. De ventilatieramen van Lichtkoepelgigant bedient u heel eenvoudig handmatig met een spindel. Deze spindel zorgt ervoor dat u uw ventilatieraam wel 30 centimeter open kan zetten.