Hoe voorkom je inkijk bij een lichtkoepel?

Een lichtkoepel brengt vele voordelen met zich mee: helder daglicht vult uw woonkamer, op een bewolkte dag hoeft u niet een lampje aan te doen en daarnaast brengen de extra zonnestralen een zomerse sfeer in uw huis. Naast de vele voordelen kán een lichtkoepel ook een groot nadeel hebben – wanneer het niet opgelost wordt. Het kan namelijk zo zijn dat de lichtkoepel juist voor extra inkijk zorgt. Nieuwsgierige buren die regelmatig een blik werpen in uw lichtkoepel, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook een lichtkoepel moet de privacy waarborgen. Staat uw lichtkoepel op een plek waar ook buren naar binnen kunnen kijken? Geen zorgen. Inkijk bij een lichtkoepel is te verhelpen.

Tips voor extra privacy

Het gevoel hebben dat buren naar binnen kunnen kijken is altijd even fijn. Zelfs al heeft u goed contact met uw buren, dan is het toch fijn om een écht een eigen stekkie te hebben. Even zonder buren. Om de privacy bij een lichtkoepel te optimaliseren zijn er gelukkig wel een aantal realistische opties:

  • Melkglas
  • Spiegelfolie
  • Zonwering (vaak op afstand te bedienen)

Welke optie u kiest om de privacy bij de lichtkoepel te kunnen optimaliseren, hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Heeft u momenteel al een lichtkoepel of zit u middenin de oriëntatiefase voor uw eerste lichtkoepel? Wanneer u inmiddels een lichtkoepel heeft, maar toch merkt dat de privacy ver te zoeken is, dan kunt u het beste kiezen voor spiegelfolie of voor zonwering op de lichtkoepel. Beide zijn eenvoudig aan te brengen.

Gaat u voor het eerst een lichtkoepel aanschaffen? Dan is het raadzaam om gelijk de privacy goed te waarborgen. Zo kunt u direct kiezen voor een lichtkoepel met melkglas of spiegelfolie. Dit hoeft u zelf niet meer aan te brengen. Ook kunt u bijvoorbeeld direct zonwering mee bestellen.

Uw anti-inkijk lichtkoepel gratis bezorgd

Bij Lichtkoepelgigant kunt u lichtkoepels kopen die inkijk verhinderen. Kies voor de lichtkoepels met melkkleurig glas, ook wel opaal genoemd. Dit glas bevordert de privacy in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Ideaal!

Profiteer ook van onze andere voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Breed assortiment aan lichtkoepels
  • Inmeetservice
  • Montageservice
  • Gratis thuis bezorgd