Glasplaat op plat dak kopen voor de allerscherpste prijs

In onze collectie vindt u verschillende daglichtoplossingen. Ook ons glasplaat op plat dak scharen we onder de daglichtoplossingen. De plek waar een glasplaat op een plat dak vaak voorkomt, is meestal op zolder. De plek in huis die meestal het minst verlicht is. Maak ruimte voor onze daglichtoplossing en zet uw zolder weer in het licht.

Overigens werken onze glasplaten voor platte daken ook prima voor lagergelegen verdiepingen. Ervaar het zelf!

Voordelen licht van glasplaat op plat dak

Licht is één van de belangrijkste brandstoffen voor ons lichaam en geest. Want, wist u dat licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D? Een vitamine dat essentieel is voor onze botgezondheid, maar ook voor een optimale werking van ons afweersysteem en onze spieren. En alsof dat nog geen reden genoeg is voor het binnenlaten van licht in onze woning via een glasplaat op plat dak, blijkt dat licht meer belangrijke voordelen oplevert. Licht zorgt voor:

  • Een betere biologische klok
  • Efficiënter werken
  • De illusie van een groter woonoppervlak

Werkt u van 9 tot 5 op kantoor en dat zonder een daglichtoplossing als een glasplaat op een plat dak? Dan zult u weinig meekrijgen van daglicht. Hup, naar buiten dus. Gelukkig kunt u thuis u woon- en leefgenot wél verhogen door een glasplaat plat dak af te nemen. Bekijk ons collectie daglichtoplossingen maar eens. Wie weet zit er een oplossing tussen waardoor u het licht weer kan toelaten in uw leven. U zult geen spijt krijgen van de toevoeging van een glasplaat op een plat dak.

Soorten glasplaat op plat dak

Daglicht is vele malen intenser dan kunstlicht en heeft een positief effect op ons gedrag en ons lichamelijk welbevinden. Ontdek het zelf met ons glasplaat plat dak en zet uw woning weer in het licht. Mogelijk is om verschillende lichtkoepels af te nemen met een glasplaat op plat dat. In onze collectie vindt u:

  • Lichtkoepels Original
  • Inbraakwerende lichtkoepels
  • Lichtkoepels met opstand
  • Ventilatieramen

Zoals u ziet heeft u genoeg keuze uit verschillende daglichtoplossingen. In feite zijn lichtkoepels niet meer dan een glasplaat op een plat dak. In plaats van glas, zijn onze lichtkoepels gemaakt van acrylaat of polycarbonaat. Deze materialen zijn kras- en slagvaster dan glas en dus vele male sterker. Bedenk wel dat u voor een uw glasplaat op een plat dak rekening dien te houden met een opstand.

Opstanden voor glasplaat op plat dak

Opstanden zijn nodig, omdat deze de perfecte verbinding vormen tussen uw dak en de glasplaat op een plat dak. Onze opstanden zijn uitgevoerd in meerdere wanden waardoor een passende combinatie met een glasplaat op dak altijd mogelijk is. Net als dat u voor de glasplaat op een plat dak kunt kiezen uit verschillende materialen, geldt dat ook voor onze opstanden. U heeft de keuze uit:

  • pvc-opstanden
  • Polyester opstanden
  • Ventilatieopstand: voor meer licht -én luchttoevoer in uw woning