085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Daglichtbuis zolder binnen één week in huis

Niemand wordt blij van een donker huis. Gedeprimeerde ruimtes zijn verleden tijd als het aan ons ligt, want er is iets nieuws onder de zon: de daglichtbuis zolder. Voor alle ruimtes waar weinig daglicht binnenkomt, brengt de daglichtbuis de oplossing. Ook op zolder.

Die kleine dakraampjes op zolder maken weinig verschil. Ze laten wat buitenlicht door, maar de dynamiek van het veranderlijk daglicht gaat helaas aan je voorbij. Heel anders is dat wanneer je in het bezit bent van een daglichtbuis zolder. Met onze daglichtbuis zorg je ervoor dat je kan genieten van het veranderend daglicht. Want, een daglichtbuis zolder kan als geen ander een ruimte tot leven brengen. Iets wat kunstlicht nooit kan evenaren.

Positieve effecten daglicht

Voor elke plek waar geen daglichtoplossing zoals een lichtkoepel of dakraam gerealiseerd kan worden, bestaat de daglichtbuis. Een daglichtbuis - ook wel lichtkoker genoemd - kan meters overbruggen. Heb je een ruimte die zich 6 meter of minder onder het dak bevindt? Dan is een daglichtbuis dé oplossing voor het gebrek aan daglicht. Schaf vandaag nog een daglichtbuis aan en geniet van alle voordelen die daglicht jou kan brengen. Daglicht brengt je:

  • een efficiënter werkethos;
  • productievere dagen;
  • een gezond biologisch ritme.

Voordelen daglichtbuis zolder

Algemeen bekend is dat daglicht positief bijdraagt aan onze gezondheid. Investeer daarom in een daglichtbuis waar - anders dan bij een lichtkoepel of dakraam - niets aangepast hoeft te worden aan de dakconstructie. Dit komt omdat de daglichtbuis zolder aangenaam compact is. Des te bijzonderder dat deze kleine daglichtoplossing zo’n groots effect kunnen hebben. Niet alleen op onze gezondheid, maar ook op de ruimte. Want door een daglichtbuis zolder, baadt de zolder in het licht als nooit tevoren. Andere voordelen van een daglichtbuis zolder zijn:

  • Door de spiegelende buis valt er meer daglicht naar binnen als door een raam. Zelf op sombere dagen zonder zon.
  • De buis laat stralingswarmte en uv-straling tegen. Alleen de natuurlijke verlichting van buiten komt door de buis heen.
  • De buis is goed geïsoleerd.
  • Natuurlijk daglicht
  • Geluid van regen en hagel hoor je niet binnenshuis. Zelfs niet op zolder.

Neem je geen genoegen met een daglichtbuis zolder? Kies dan voor een lichtkoepel. Uiteraard moet het dak wel geschikt zijn voor een lichtkoepel, dus check altijd goed de kwaliteit van het dak voor aanschaf.