085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Daglichtbuis woonkamer: gratis thuis afgeleverd!

Een daglichtbuis in de woonkamer zorgt ervoor dat de woonkamer écht gaat leven. Kunstmatig licht kan voor gezelligheid bieden wanneer het donker wordt, maar toch gaat de voorkeur van de gemiddelde mens uit naar puur daglicht. Daglicht doet veel met ons. We worden er actiever en vrolijker van. Heb je een plat dak of een schuin dak direct boven de woonkamer, dan is een daglichtbuis voor in de woonkamer bij uitstek een goed idee.

Profiteer van het vele daglicht dat de woonkamer binnen stroomt via de daglichtbuis. Terwijl je leest uit jouw favoriete boek of lekker aan het high teaën bent met vriendinnen, komt het daglicht binnen via de daglichtbuis. De reflecterende buizen zorgen ervoor dat het daglicht weerkaatst en naar beneden stroomt. Zo kan je samen met het gezelschap genieten van het pure daglicht.

Bespaar energiekosten met een daglichtbuis woonkamer

Een groot voordeel van een daglichtbuis woonkamer is dat het veel energiekosten bespaart. Natuurlijk is het een eenmalige investering wat geld kost, maar de komende jaren heb je enorm veel profijt van deze investering. De daglichtbuis woonkamer levert veel gratis licht op en de waarde van het huis gaat omhoog – handig bij een eventuele verkoop.

Weinig ruimte inleveren voor veel voordeel

Het voordeel van een daglichtbuis in de woonkamer is allereerst dat het extra daglicht oplevert. Dit brengt een gezellige en open sfeer in de woonkamer. Maar een ander voordeel van de daglichtbuis - ook wel lichtkoker genoemd - is dat het relatief weinig ruimte opeist. Dankzij het slimme reflectiesysteem is er minder dan 50 cm in de diameter ruimte nodig op het platte of schuine dak.

Welke formaten daglichtbuizen woonkamer verkopen wij?

  • Daglichtbuis woonkamer diameter 25 cm
  • Daglichtbuis woonkamer diameter 35 cm

Profiteer van onze services

Een daglichtbuis woonkamer bestellen bij de Lichtkoepelgigant levert allerlei voordelen op:

  • Gratis verzending
  • Vakkundige vervangservice
  • Snel en eenvoudig bestelproces
  • Scherpe prijzen

Bij LichtkoepelGigant kan je ook een lichtkoepel of ventilatieraam bestellen. Wij zorgen voor extra licht in uw woonkamer!