085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Daglichtbuis slaapkamer: gratis thuis bezorgd

Een sombere en donkere slaapkamer is niet fijn wakker worden. Wil je graag op een natuurlijke manier wakker worden, dan is een daglichtbuis in de slaapkamer een innovatieve oplossing. Met een slim systeem wordt het daglicht via de daglichtbuis slaapkamer naar beneden geloosd. Dat is nog eens lekker wakker worden.

Een daglichtbuis slaapkamer zorgt ervoor dat je veel actiever en vrolijker wakker wordt. Uit onderzoeken blijkt steeds weer hoe belangrijk het is dat we voldoende worden blootgesteld aan daglicht. Wat levert een daglichtbuis in de slaapkamer eigenlijk nog meer op?

  • Lagere energierekening: gratis extra daglicht!
  • Geen veranderingen in de dakconstructie
  • UV- en warmtestraling wordt tegengehouden
  • Geluid van regen en hagel wordt gefilterd

Moet er veel verbouwd worden voor een daglichtbuis?

Zoals net al eerder genoemd, een daglichtbuis slaapkamer betekent géén veranderingen in de dakconstructie. In tegenstelling tot een lichtkoepel. Bij een lichtkoepel plaatsen is de verbouwing veel groter. Heb je geen zin in een grote verbouwing, maar wél in extra daglicht? De daglichtbuis voor de slaapkamer is een ultieme oplossing.

Wil je de daglichtbuis laten vervangen door onze vervangservice? Wij zijn specialist in het vervangen van daglichtbuizen en scheelt jou weer een klim op het dak! 

Daglichtbuis slaapkamer voor hellend en plat dak

Een daglichtbuis - ook wel lichtkoker genoemd - kan zowel op een hellend dak als op een plat dak geplaatst worden. Het daglicht wordt opgevangen door de daglichtbuis slaapkamer en vervolgens naar binnen geloosd. De reflecterende buis zorgt ervoor dat het pure daglicht zo de slaapkamer binnenvalt.

Een daglichtbuis heeft een diameter van 25 cm of 35 cm. Dit is voor veel mensen een hele geruststelling: een grote verbouwing is dus écht niet nodig voor de daglichtbuis slaapkamer. In het configuratormenu kan je ook de kleur van de daglichtbuis slaapkamer bepalen. Na het bestellen wordt de daglichtbuis binnen één week geleverd, wanneer op voorraad.

Wil je nóg meer daglicht? Dan is een lichtkoepel kopen een passende oplossing.