085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Daglichtbuis keuken: met gratis verzending

Kokkerellen is één van jouw favoriete bezigheden. Niet voor niets besteed je meer uren in de keuken dan in de badkamer. Een daglichtbuis in de keuken is daarom meer dan welkom. Juist ook wanneer koken niet per se je hobby is. Een daglichtbuis keuken maakt de ruimte namelijk nét even wat gezelliger. Het vele daglicht dat naar binnen stroomt, brengt een open en fijne sfeer met zich mee. En dat is wat elke keuken ten goede komt.

Heb je al een daglichtbuis keuken en wil je deze vervangen? Dan weet je als geen ander hoe heerlijk het is om extra daglicht te hebben in de keuken. Dat extra daglicht, de optische groter lijkende keuken. Inmiddels heb je al heel wat jaren met veel plezier gebruik gemaakt van de daglichtbuis keuken. Nu de daglichtbuis keuken aan vervanging toe is, is de keus makkelijk gemaakt: een nieuwe daglichtbuis keuken bestellen!

Daglichtbuis keuken voor hellend of plat dak

Met zowel een hellend als een plat dak is een daglichtbuis voor de keuken mogelijk. Elke keuken wordt met een daglichtbuis extra lichter. Zeeën aan daglicht stroomt naar binnen. En dat via een relatief kleine opening. Een daglichtbuis keuken heeft net als de andere daglichtbuizen een heel slim systeem. Het daglicht komt binnen via de daglichtbuis - ook wel lichtkoker genoemd -  en wordt vervolgens via een reflecterende buis naar binnen geloosd.

Je hoeft niet bang te zijn dat een daglichtbuis keuken veel ruimte vraagt. Bij de Lichtkoepelgigant kan je een daglichtbuis keuken met een diameter van 25 of 35 cm kopen. Een ideale ruimte!

Wil je voor nóg meer licht gaan én vind je het een heerlijk vooruitzicht om vanuit de keuken naar de donkere sterrenhemel te kunnen kijken? Een dakkoepel zorgt voor een win-win situatie. Overdag heb je extra daglicht en in de avond kan je naar een prachtige hemel kijken. 

Profiteer van onze services

Een daglichtbuis keuken laten vervangen door de Lichtkoepelgigant levert allerlei voordelen op. Profiteer nu:

  • Extra daglicht in de keuken
  • Vakkundige vervangservice
  • Gratis bezorging
  • Hoge kortingen

Meer licht én meer ventilatie? Kies dan voor een ventilatieraam!