085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Daglichtbuis eetkamer voor een scherpe prijs

In elke ruimte daglicht. Wie wil dat niet? Met een daglichtbuis blijft het niet bij mijmeren over meer daglicht in huis. Met een daglichtbuis creëer je in één klap een open hemel. Zet jouw eetkamer in de spotlights en schaf een daglichtbuis aan.

Beeld je eens in. Na een 5-gangerdiner rond 10 uur ’s avonds is het nog steeds niet donker in huis. De zonnestralen die jouw huis niet meer binnendringen door de ramen, komen nog wel binnen via de daglichtbuis eetkamer. Door de spiegelend binnenzijde draagt de zon heel wat verder dan enkel nog het dak. Zo kan het zijn dat je zelfs ’s avonds nog in het licht baadt. En dat is iets wat we allemaal wel willen. Want, licht is gezond.

Daglicht heeft een positief effect op ons gemoed. Van daglicht worden we blijer, werken we efficiënter en productiever en raakt ons biologisch ritme niet van slag. Bovendien lijkt de ruimte door een daglichtbuis eetkamer aanzienlijker groter en ruimtelijker.

Twee soorten daglichtbuizen

Zet vandaag nog het kunstlicht uit en schaf een lichtbuis aan. Het is een kleine investering, maar deze investering is een daglichtbuis meer dan waard. Je bespaart namelijk aanzienlijk op energiekosten. Immers hoef je minder gebruik te maken van kunstlicht. Al het licht haal je uit de daglichtbuis. In ons assortiment vind je twee verschillende daglichtbuizen:

  • Een daglichtbuis eetkamer voor een plat dak
  • Daglichtbuis eetkamer voor een hellend dak

Daglichtbuis eetkamer op diverse daken

Waar u bij een daglichtoplossing als een lichtkoepel een plat dak dient te hebben, gaat dat niet op voor de daglichtbuis. Een daglichtkamer eetkamer kan zelfs worden gemonteerd aan de gevel. Zo heb je met een daglichtbuis heel wat meer mogelijkheden. Het is ook mogelijk de daglichtbuis te plaatsen op daken van verschillend materiaal. Eerder plaatsen wij daglichtbuizen op daken van:

  • Steen
  • Riet
  • Staal

Waar je normaal gesproken afhankelijk bent van kunstlicht, hoef je met een daglichtbuis de tafellamp niet eens aan te zetten. Een daglichtbuis - ook wel lichtkoker genoemd - kan namelijk een ruimte verlichten van tot 8 à 10 vierkante meter. Zorg ervoor dat er meer ruimtes in jouw huis verlicht worden met daglicht en schaf naast de daglichtbuis eetkamer andere daglichtbuizen aan.

Jouw voordeel bij aanschaf daglichtbuis eetkamer

Wanneer  je een daglichtbuis eetkamer aanschaft, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Gratis bezorging bij u thuis
  • Scherpe prijzen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Snel en eenvoudig bestelproces
  • Natuurlijke verlichting in huis

Wil je het groter aanpakken en nog meer daglicht in huis creëren? Kies dan voor een lichtkoepel