085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Daglichtbuis badkamer gratis bezorging

De hal, de badkamer zonder ramen, het inpandig toilet en misschien zelfs de voorraadkast. Een daglichtbuis biedt oneindig veel mogelijkheden voor daglichttoevoer. Wanneer je in het bezit bent van een inpandige badkamer, is een beetje daglicht een groot gemis. Er zijn enkele trucs om een lichtere badkamer te creëren, maar geen enkele truc werkt zo goed als een daglichtbuis badkamer.

Niet iedereen is gezegend met een badkamer met grote ramen of een persoonlijke spa met lichtkoepel. Gelukkig bestaan er oplossingen voor het binnenlaten van meer licht in de badkamer. Denk een aan spotjes. En dan hebben we het niet over spots met kunstlucht. We hebben het over daglichtspots, of wel een daglichtbuis. Met een daglichtbuis badkamer brengt je eindelijk weer daglicht in de ruimte die dat het meest nodig heeft. Immers is dit de ruimte waar je volledig tot jezelf kan komen. En dat kan het beste in een ruimte waar je jezelf comfortabel voelt. Zorg voor een fijnere sfeer door de installatie van een daglichtbuis badkamer.

Uitvoeringen daglichtbuis badkamer

Met een ruimte die maximaal 6 meter onder de het dak valt, kan je optimaal gebruik maken van een daglichtbuis badkamer. In ons assortiment beschikken wij over een daglichtbuis badkamer, uitgevoerd in twee verschillende types:

  • Een lichtbuis badkamer voor een hellend dak
  • Een daglichtbuis badkamer voor een plat dak

Beide daglichtbuizen zijn uitvoerbaar in 25 of 35 diameter. Het verschil zit hem in het aantal vierkante meters die de daglichtbuis in het licht kan zetten. Een daglichtbuis badkamer met een diameter van 35 diameter kan je al 8 tot 10 vierkante meter verlichten. Aan één daglichtbuis hebben de meeste badkamers in Nederland wel genoeg. Ben je  gezegend met een iets grotere badkamer? Dan heb je minstens twee daglichtbuizen nodig. Of wat dacht je van een prachtige lichtkoepel?

Voordelen daglichtbuis badkamer

Een daglichtbuis badkamer hoeft niet de enige daglichtoplossing te zijn voor het huis. Kies voor andere door daglicht moeilijk te bereiken plaatsen ook een daglichtbuis. Zo lijkt de ruimte een stukken groter. Wist je ook dat jouw meubels esthetisch fraaier lijken door de toevoeging van een daglichtbuis? Andere voordelen van een daglichtbuis zijn:

  • Meer daglicht door hoge spiegelwaarde
  • De daglichtbuis badkamer is geluidsisolerend
  • Natuurlijk daglicht
  • Stralingswarmte wordt buitengehouden
  • Uv-stralingen worden buitengehouden
  • Dakconstructie wordt aangepast

Wil je extra daglicht, maar ook extra ventilatie? Een ventilatieraam biedt een uitstekende oplossing. 

Showroom

Overweeg een daglichtbuis badkamer en krijg meer licht in deze kleine ruimte. Ben je benieuwd hoe zo’n daglichtbuis badkamer eruitziet of wil je meer weten over andere daglichtoplossingen? Kom dan langs in onze showroom. Onze experts voorzien jou graag van advies!