085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichttubes voor elke ruimte in huis: gratis bezorging!

We brengen maar liefst 80% van ons leven binnen door. En dat terwijl velen van ons op de hoogte zijn van het belang van daglicht voor ons welzijn. Gelukkig zijn er manieren om uw huis van meer licht te voorzien. Zo kunt u een goed uitgedacht lichtplan maken en uw slaapvetrek en woonkamer voorzien van lichte kleuren. Een andere manier om in één keer veel meer licht in uw woning te krijgen, is door het plaatsen van een lichttube.

Lichttubes prijzen

Met een lichttube verhoogt u niet alleen het visuele comfort van uw woning, maar zorgt u ook voor een besparing op kosten. In tegenstelling tot een lichtkoepel, hoeft u voor lichttubes de constructie van het dak niet aan te passen. De aanschaf van een lichttube is dus een voordelige. De Lichttubes prijzen heeft u zo terugverdiend. De reden? De lichttubes kosten zijn laag en met lichttubes bespaart u op energie. U hoeft immers minder snel de lampen aan te doen.

Voordeel lichttubes

Met lichttubes bespaart u op energie. Maar dat is niet het enige voordeel waar u van geniet bij de aanschaf van lichttubes:

  • Lichttubes hebben een hoge reflectiewaarde en vangen veel licht op
  • Lichttubes zijn geschikt voor diverse daksituaties
  • Lichttubes zijn gemakkelijk installeerbaar
  • Uv-straling wordt tegengehouden door lichttubes
  • Lichttubes bieden visueel comfort
  • Lichttubes zijn geluidsisolerend

Toepassingen lichttubes

Lichttubes - ook wel daglichtbuis genoemd - zijn geschikt voor diverse daksituaties én diverse ruimtes in huis. Door het spiegelend oppervlak van de binnenzijde van de lichttube en het grote reflecterende vermogen van het materiaal, zal er veel licht getransporteerd worden naar de ondergelegen ruimte. Zo kan het donkerste kamertje in huis voorzien van lichttubes baden in zeeën van licht. De compacte lichtkoepel van de lichttube, de hoge reflectiewaarde van de lichtbuis en de structuur van de plafonniere zorgen voor een optimaal visueel comfort.

Bij Lichtkoepelgigant heeft u de keuze uit twee verschillende lichttubes:

  • Lichttubes plat dak
  • Lichttubes voor een hellend dak

De lichttubes zijn, zoals duidelijk, voor diverse daktypes verkrijgbaar. Ook kunnen de lichttubes op diverse soorten dakbedekkingen worden geplaatst. Denk hierbij aan daken die zijn voorzien van bitumen, golfplaten, riet, dakpannen en diverse soorten kunststof.

Wilt u nóg meer daglicht en ook meer uitzicht? Dan is een ventilatieraam of een daglichtkoepel een handige oplossing. Belangrijk is wel dat het dak hier geschikt voor is.

Aanschaf lichttubes

Bent u van plan om lichttubes voor een plat dak of lichttubes voor een hellend dak aan te schaffen? Dan krijgt u bij uw bestelling een lichtkoepeltje van 25 of 35 centimeter, een plafonnière en een verlengbuis die de afstand van de koepel tot de onder gelegen ruimte dient te overbruggen. De lichttubes zijn deels voorgemonteerd. Dit zorgt voor een makkelijke installatie.

Mocht u wat onzeker zijn over uw montagekwaliteiten? Maak dan gebruik van onze video-instructies.

Wilt u de lichttube niet zelf installeren? Dit kan om verschillende redenen zijn. Misschien bent u wat onzeker over uw kluskwaliteiten of wilt u gewoon tijd en moeite besparen. Maak gebruik van onze montageservice. Onze monteurs monteren in een handomdraai uw lichttubes. Of de lichttube op een plat dak of op een hellend dak wordt gemonteerd, beide is geen enkel probleem.